Retourneren

Wij willen dat u tevreden bent met uw nieuwe aankoop.

Als u het niet leuk vindt, stuur het dan terug.

Let op: kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Een retourlabel voor uw retour kunt u afnemen bij een afgifte punt.

 

District Returns
Gouwezeestraat 10
1382 KD Weesp
The Netherlands

 

Voorwaarden voor retourneren:

District biedt u de mogelijkheid aan om binnen 14 dagen na het in ontvangst nemen van uw bestelling artikelen te retourneren. U kunt alleen artikelen in hun originele staat retourneren, zonder dat deze zijn gedragen, gewassen of vermaakt en met alle labels nog intact.

 

Volg de volgende stappen om uw bestelling te retourneren:

  1. Gebruik het retourformulier dat mee is geleverd bij uw bestelling. Geef aan hoeveel artikelen u wilt retourneren en per artikel aan wat de reden is voor retour.

  2. Als u een beschadigt product retourneert neem dan eerst contact op met onze klantenservice via support@district-outerwear.com.

  3. Voeg het retourformulier toe aan uw retourzending en lever deze af bij uw plaatselijke afgifte punt. Adresseer uw retourzending naar het bovengenoemde adres.

    Let op: bewaar het verzendbewijs totdat uw retourzending door District is verwerkt.

  4. Zodra wij uw pakket hebben ontvangen bevestigen wij bij u de ontvangst. Alle goedgekeurde retourzendingen worden zo snel mogelijk teruggestort op uw rekening. Houd er rekening mee dat het tot 10 werkdagen kan duren voordat de terug storting zichtbaar wordt op uw bankrekening. Verwerkingstijden zijn afhankelijk van de verschillende betalingsproviders.

 

Mocht u verder nog vragen hebben over het retourneren van uw bestelling neem dan contact met ons op:

Contact:
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 17.00 (CET)
E: support@district-outerwear.com
T : 0031 (0)294 49 11 22